Set Bersalin Shaklee : Set Berpantang Terbaik Untuk Semua

Set Bersalin Shaklee betul ke bagus? Maybe ramai yang baru first time nak bersalin, so sedang consider nak cuba Set Berpantang Shaklee ni. InshaaALLAH dalam entry ni kami cuba kongsikan pengalaman kami menggunakan Set Bersalin Shaklee semasa Berpantang selepas bersalin, pengalaman selama 20 tahun menggunakan Set Berpantang Shaklee.

 

Set Bersalin Shaklee
Testimonial Set Bersalin Shaklee

 

Set Bersalin Shaklee : Pengalaman kami sejak 20 tahun lepas.

Jika hari ni anda baru mula nak mencari apakah Set Bersalin Terbaik yang nak digunakan masa tempoh berpantang lepas bersalin nanti, kami pula dah ada pengalaman tentang penjagaan pantang ni sejak lebih 20 tahun sebenarnya. Bukan setakat pengalaman guna Set Bersalin Shaklee masa dalam pantang semata-mata.

Ini kerana dalam keluarga kami ada makcik dan nenek kami yang merupakan bidan bersalin dan juga tukang urut bagi ibu-ibu lepas bersalin. Dulu masa makcik-makcik kami decide nak guna Set Bersalin Shaklee yang terdiri daripada Vitamin-Vitamin Shaklee untuk merawat diri semasa berpantang, semua bidan-bidan dalam keluarga kami mulanya bising jugak.

Ye lah dah turun temurun mereka merawat orang bersalin dan berpantang dengan herba-herba tradisional dan jamu-jamu tradisi, tiba-tiba bila Shaklee masuk dalam keluarga besar kami, habis semua makcik-makcik pun ikut nak guna Produk Shaklee untuk kegunaan masa berpantang lepas bersalin.

 

Arwah opah saya dulu bising jugak lah.. hihii.. tapiii bisingnya kejap aje.

 

Lepas je tengok makcik-makcik saya dapat kesan yang sangat bagus dalam tempoh 7 hari lepas berpantang guna Set Bersalin Shaklee seperti

  1. Muka dari pucat masa lepas bersalin, terus jadi kemerahan dan segar, takde pucat lesi lagi
  2. Tenaga pun bagus, segar je dan tenang aje walau baru lepas bersalin dan baru 7 hari pantang.. ta stres jaga baby kecil malam-malam
  3. Jalan pun elok je takde macam jalan orang sakit. Takde lembik dan lemah
  4. Takde sembelit, elok je lawas, yang part ni memang bidan-bidan dalam family kami jadi impress sangat-sangat, sebab ikut pengalaman diorang mak bersalin biasanya mesti sembelit masa dalam pantang.
  5. Susu badan berlimpah ruah, sampai makcik masa tu kena perah. Zaman tu bukan zaman ada pam susu atau breastpump segala ni, so makcik-makcik saya perah guna tangan je. Penuh peti ais dengan santan.. kihkihkih.. sebab memang mula-mula arwah opah saya ingat santan banyak-banyak dalam peti (lepas perah dengan tangan susu tu disimpan dalam plastik jernih biasa je.. zaman tu mana ada macam hari ni)

Lepas tengok banyak kesan positif macam tu, terus arwah opah saya dan adik beradiknya aka bidan dalam family kami jatuh hati juga dengan “ubat Shaklee” ni.. hihihi

 

comey je arwah opah panggil ubat Shaklee untuk merujuk Set Bersalin Shaklee ni. Alhamdulillah lepas 20 tahun, pada usia memasuki umur 60-an, makcik makcik saya dan mak saya sendiri sangat sihat dan cantik juga

tak caye? meh tengok gambo :

 

Set Bersalin Shaklee
Testimonial Set Bersalin Shaklee

 

Terbukti kan memang Set Bersalin Shaklee ni bukan saja berkesan untuk kegunaan masa dalam tempoh berpantang, tapi yang lebih best lagi ialah kerana kesan jangka panjang tu lagi berganda-ganda best lagi. Untunglah siapa yang bijak memilih Set Bersalin Shaklee untuk digunakan sepanjang tempoh berpantang. InshaaALLAH hasil dan kesan yang luar biasa hebat dari segi kesihatan dan kecantikan serta keharmonian rumah tangga akan diperolehi.

 

Bagi yang nak beli Set Bersalin Shaklee ni, boleh hubungi

Ustazah Najat (anak sedara kepada aunty dalam gambar di atas tu) :

013-2930365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *